onsdag 13 januari 2010

Lenketips og "aviskamp"

Her er noen lenker til sider med mye informasjon, og annet som ikke vises i de store media.

Med Israel For Fred: http://miff.no/ - Informerer om situasjonen i Midtösten, fra et israelsk synspunkt.

John Birch Society: http://www.jbs.org - En amerikansk kristen-konservativ organisasjon som kjemper blant annet for Familjen, Friheten og Konstitusjonen. Sitat fra hjemmesiden:
"To bring about less government, more responsibility, and — with God’s help — a better world by providing leadership, education, and organized volunteer action in accordance with moral and Constitutional principles."

Youtube: http://www.youtube.com - Ja, det er mye rart der. Men det er også utrolig mye informasjon, som du ikke finner på andre steder.

For övrig vil jeg bare si at avisen Nordlys vant mot Tromsö i kampen om best rapportering fra stöttemarkeringen for Israel, igår kveld. Begge brukte maksimalt utrymme for bilder, og minimalt for tekst, men Tromsö brukte over halvparten av teksten til å rapportere om reaksjoner fra "den andre siden", mens Nordlys nesten ikke nevnte det. Verst av alt var nok at Tromsö ikke en gang nevnte at det var en appell holdt av Dag Öyvind Juliussen, etter toget, mens Nordlys faktisk intervjuet ham etterpå. (Eneste pluss for iTromsö var at de skrev om at folk fra Fjellheim deltok i toget. :)

Inga kommentarer: